Pitkästä aikaa vähän kuulumisia…

Muutamalla sanalla voisi kertoa, mitä on tapahtunut sitten viimeisen postaukseni.

Jos vaikka keikoista aloittaisin: kuluva vuosihan nyt on koronan vuoksi mennyt vähän vähemmän aktiivisissa merkeissä. Takana on vain muutama hassu keikka, mutta toiveissa eletään, että loppuvuotta kohti jälleen vilkastuisi – ellei sitten koronatilanne vilkastu. Keikkakalenteriin tein pienen lisäyksen, siellä on nyt myös luettavissa, minkä kokoonpanon tai artistin kanssa kulloinkin liikkeellä olen. Uusista keikkakontakteista varmaan mainita kannattaa nyt ainakin Unelmavävyt sekä Rainer Bollström & Graniitti.

Studiohommia on tehty viimeisen parin vuoden aikana oikein mukavasti. Useampi single on nähnyt päivänvalon sovituksenani ja toteutuksenani ja onpa niistä pari paikallisradiohittiäkin tullut. Viime vuoden puolella Radio Kajaus soitti yli 130 kertaa Marko Tuovisen singlebiisiä Avain ja tässä kesän alla julkaistua Tiina Helinän singleä Valheista valkoisin on soittanut Radio Rex ahkerasti. Kiva kiva! Sessiomuusikkonakin bassoraitoja on saanut soittaa ihan mukavan määrän, mikä ei ihan itsestään selvää nykyaikaan ole. Kiitoksia tilaajille!

Jes, eipä kai tässä sen ihmeempiä, nauttikaapa kesästä ja kuunnelkaa paljon suomalaista musiikkia niin tallenteilta kuin livenäkin! Sillä tavalla tuette kotimaista musiikkia, muusikoita ja musiikin tekijöitä!