Opettaminen

Oletko hankkinut oman basson ja haluaisit myös oppia soittamaan sitä? Onko soitossasi omasta mielestäsi jotain kehitettävää ja kaipaisit kunnon ammattitaitoista ohjausta? Vai onko harjoitusmateriaalista ja –ideoista pulaa? Siintääkö mielessäsi ajatus musiikkiopistoon pyrkimisestä? Mikäli vastasit yhteenkin yllä olevaan kysymykseen myöntävästi, kannattaa kääntyä puoleeni! Yksityistunnit ovat hyvä vaihtoehto.

opettaminen_1000pxOlen rento, iloinen, innostava ja kannustava opettaja. Tarvittaessa myös vaativa. Oletpa sitten vasta-alkaja tai kokeneempi, nuori tai vanhempi, voit olla varma, että tunneillani opit asioita, jotka kehittävät taitojasi. Mikäli sinulla ei vielä ole omaa soitinta, opastan mielelläni juuri sinulle parhaiten soveltuvan basson hankinnassa.

Käytössäni on todella mittava kokoelma laadukkaita bassoteoksia, joista löytyy varmasti jokaiselle oppilaalle hyödyllistä ja mielekästä harjoiteltavaa, mitä vaan keksit toivoakin! Kokoelmani lisääntyy ja päivittyy koko ajan. Lisäksi laadin jatkuvasti uutta opetusmateriaalia, tarvittaessa vaikka oppilaan omien tarpeiden mukaan!

Tunneillani voidaan käydä läpi erilaisia musiikkityylejä ja soittotekniikoita, opetella nuotteja tai vaikkapa aina hyödyllistä teoriaa myös käytäntöön soveltaen. Opetus on mahdollista suunnitella sinun tarpeittesi tai kiinnostuksesi mukaan.

Voit myös sopia soittotuntisi pituuden puolesta tunnista aina puoleentoista tuntiin saakka. Tunneilla on mahdollista käydä myös esimerkiksi vaikkapa vain joka toinen viikko, mikäli esimerkiksi asut vähän kauempana.