Studiotyöskentely

Onko sinulla pöytälaatikossasi kasapäin omia sävellyksiäsi, joissa uskot olevan potentiaalia ja niistä on tullut aika koostaa viimeinkin oma levy, joko pitkäsoitto tai CD-single? Tai kenties demo, jolla esittelisit tuotteitasi levy-yhtiöille tai artisteille? Vai onko vanhojen suosikkikappaleittesi uudelleenlämmittely mielessä?

studiotyo_juhaluoma_1000pxKeväällä 2017 uudistuneessa kotistudiossani on mahdollista tehdä erilaisia pienimuotoisia äänitysprojekteja, esimerkiksi singlen tekeminen helppoa ja edullista, laadusta tinkimättä. Käytössäni on useita laadukkaita soundiplugareita mm. Vienna Symphonic Librarylta ja Native Instrumentsilta sekä  huippumikrofoneja mm. Astonilta. Kannattaa kysellä tapauskohtaisesti! Tarvittaessa voin kontaktieni kautta järjestää studiosessioosi huippuammattimuusikot, jolloin taustojen tekeminen sujuu nopeasti ja kivuttomasti vahvan ammatillisen osaamisen ja yhdistetyn mittavan kokemuksemme ansiosta. Luonnollisesti voin myös tehdä sessioon sovituksen.

Voit tilata minulta myös esimerkiksi pelkän bassoraidan – tulen mielelläni soittamaan levyllesi tai demollesi, mikäli suunnitelmasi tai unelmasi on edennyt toteuttamisvaiheeseen saakka. Voin tarjota sinulle perinteisiä jazzbasso-, Precision- sekä musicman-soundeja, aktiivisen 5-kielisen basson jyhkeää leveyttä, nauhattoman basson sulavaa laulavuutta tai vaikka kontrabasson tanakkuutta sähkökontran muodossa. Voit esimerkiksi lähettää minulle demon kappaleesta, johon soitan tarvittaessa vaikkapa viisi erilaista bassostemmaa esimerkiksi eri soundeilla ja tyyleillä. Voit sitten itse valita sen kaikkein eniten korviasi miellyttävän tai projektiisi parhaiten sopivan vaihtoehdon! Ota yhteyttä!

Facebookista löydät Äänistudio Helmin sivun, josta löytyy näytteitä asiakkaille toteuttamistani singlekappaleista (sovitus/äänitys/miksaus).