Keikat

Mikäli tarvitset keikallesi basistia, ota rohkeasti yhteyttä! Soitan mielelläni kaikenlaista kevyttä musiikkia, olipa se sitten iskelmää, jazzstandardeja, gospelia, bilebändimusiikkia, rockia, mitä vaan! Ympäristönä voi olla mikä tahansa keikkapaikka lähiöpubista konserttisaliin tai tanssitalosta teatteriin. Tarjonnasta löytyy perinteiset  jazzbasso- ja precisionsoundit, aktiivi-5-kielisen basson täyttävää leveyttä, nauhattoman basson laulavuutta tai vaikkapa kontrabasson tanakkuutta sähkökontran muodossa. Lisäksi efektipedaalista löytyy tarvittaessa sopivat mausteet musiikkityylin ja ja sounditarpeen mukaan.

keikalleTanssimusiikkikeikkoja varten minulla on myös tarvittaessa koko illan kattava, monipuolinen lauluohjelmisto, joista löytyy selkeät tietokoneella tehdyt nuotit rumpalillekin asti.

Juha_LuomaKannattaa kääntyä puoleeni, mikäli haluat käyttää elävää musiikkia esimerkiksi häissäsi, syntymäpäiväjuhlissasi, pikkujouluissasi tai muissa vastaavissa tilaisuuksissasi. Voit tilata kauttani lähes millaisen kokoonpanon tahansa: mikäli haluat, että kokoonpanossamme on mukana esimerkiksi harmonikka tai vaikkapa puhallinsoitin, kysy vain rohkeasti! Yhdessä suunnittelemalla löydämme juuri sinun tilaisuuteesi parhaiten sopivan, taatusti laadukkaan ja monipuolisen musiikillisen kokonaisuuden.