Keikat

Mikäli tarvitset keikallesi basistia, ota rohkeasti yhteyttä! Soitan mielelläni kaikenlaista kevyttä musiikkia, olipa se sitten iskelmää, jazzstandardeja, gospelia, bilebändimusiikkia, rockia, mitä vaan! Ympäristönä voi olla mikä tahansa keikkapaikka lähiöpubista konserttisaliin tai tanssitalosta teatteriin. Tarjonnasta löytyy perinteiset  jazzbasso- ja precisionsoundit, aktiivi-5-kielisen basson täyttävää leveyttä, nauhattoman basson laulavuutta tai vaikkapa kontrabasson tanakkuutta sähkökontran muodossa. Lisäksi efektipedaalista löytyy tarvittaessa sopivat mausteet musiikkityylin ja ja sounditarpeen mukaan.

keikalleTanssimusiikkikeikkoja varten minulla on myös tarvittaessa koko illan kattava, monipuolinen lauluohjelmisto, joista löytyy selkeät tietokoneella tehdyt nuotit rumpalillekin asti. Omistan myös pienen PA-laitteiston (Dynacord Powermate 1600 -mikserivahvistimen sekä JBL JRX-112M – kaiuttimet), joka tarvittaessa on tietenkin käytettävissä.

Mikäli tarvitset kokonaista säestysbändiä keikallesi, sekään ei ole mikään ongelma, sillä tarjolla on kokeneista ammattimuusikoista (joista jokainen on myös soittimensa opettaja) koostuva Nocturne, jolla on todella mittava kokemus musiikin eri tyylilajeista. Jo pelkästään muusikoiden yhteenlaskettu keikkamäärä hipoo noin viittätuhatta! Yhtye venyy sujuvasti musiikkityylistä toiseen. Jos tarvitset esimerkiksi taustajazzia cocktailtilaisuuteen – no problems, hyvin onnistuu siinä missä bile- ja rockmusiikkikin. Nocturne-yhtyeessä soittavat lisäkseni Marko Ekborg (kosketinsoittimet), Raine Turunen (kitara) sekä Jari Lappalainen (rummut).

Joensuun lähiympäristössä teemme tanssimusiikkikeikkoja mm. ravintoloissa myös pienemmällä kokoonpanolla nimeltään Rosanna, jossa lisäkseni soittavat Marko Ekborg, kosketinsoittimet ja Jari Lappalainen, rummut. Yhtyeen kantavana ajatuksena on tarjota hieman kaavasta poikkeavaa tanssimusiikkia. Tyylilajien kirjo on laaja ja monipuolinen, mutta itse ohjelmiston osalta pyrimme välttämään niitä kaikkein eniten soitettuja kappaleita. Yhtyeen muusikoiden yhdistetty rautainen kokemus ja ammattitaito takaavat onnistuneen illan tilanteessa kuin tilanteessa. Säestämme myös solisteja tarvittaessa.

tohtoricolumbia_wannabelivevideo

Tohtori Columbia on laatubilebändi, jonka monipuolinen ohjelmisto koostuu suomenkielisistä rock- ja popmusiikista. Kokoonpanoomme kuuluvat Erkki Räsänen (laulu), Marko Ekborg (kosketinsoittimet), Raine Turunen (kitara) ja Jari Lappalainen (rummut).

Juha_LuomaKannattaa kääntyä puoleeni, mikäli haluat käyttää elävää musiikkia esimerkiksi häissäsi, syntymäpäiväjuhlissasi, pikkujouluissasi tai muissa vastaavissa tilaisuuksissasi. Voit tilata kauttani lähes millaisen kokoonpanon tahansa: mikäli haluat, että kokoonpanossamme on mukana esimerkiksi harmonikka tai vaikkapa puhallinsoitin, kysy vain rohkeasti! Yhdessä suunnittelemalla löydämme juuri sinun tilaisuuteesi parhaiten sopivan, taatusti laadukkaan ja monipuolisen musiikillisen kokonaisuuden.