Säveltäminen

Kaipaatko sävellystä esimerkiksi iskelmä-äänitteellesi? Minulta sellaisen voi tilata! Valmiita kappaleita löytyy nippu demoina, joita saat kuultavaksesi vaikkapa lähettämällä yhteystietosi palautelomakkeella tai ottamalla muuten yhteyttä. Lähetän sinulle kuunneltavaa joko CD-levyllä, MP3-tiedostoina tai latauslinkkinä sähköpostiisi.

Omien sävellysteni lisäksi työskentelen kahdessa tiimissä, joissa kanssani biisejä tekevät Marianne Markkanen ja Päivi Jalo, sekä toisessa tiimissä Marianne Markkanen ja Hanna-Mari Puolakka.

saveltaminen_juhaluoma_1200px

Demoistani löytyy myös paljon sanoittamattoa kappaleita. Voit siis itse vaikuttaa lopputulokseen esimerkiksi laatimalla laulutekstin! Tai jos melodia miellyttää, voimme yhdessä miettiä, millaisen tekstin voimme tilata kontaktieni kautta suomalaisilta huipputekijöiltä! Ja jos jokin erityinen iskelmämusiikin tyyli kiinnostaa, voit tilata toiveittesi mukaisen mittatilauskappaleen, kun vain kerrot millaisen haluat! Omaa ”erikoisalani” lienee latin-henkiset kappaleet, mutta kaikenlaista musiikkia syntyy koko ajan tasaiseen tahtiin!

Voin vaikkapa säveltää iskelmätekstisi ja tehdä siitä demon kuuntelua tai mahdollista levytyssessiota silmällä pitäen. Kannattaa tiedustella tapauskohtaisesti!